söndag 30 oktober 2011

DENNA ARTIKEL PUBLICERADES PÅ EXPO, och vi kan bara konstatera att visst är det så att SD var de som låg bakom Politiskt Inkorrekt och det är även de som NU ligger bakom nya sajten Avpixlat.



Riksdagsledamoten Kent Ekeroth förmedlar donationspengar till Politiskt inkorrekts efterträdare Avpixlat. Han menar att sidan är viktig för demokratin. Foto Expo.

Kent Ekeroth samarbetar med "nya PI"

Publicerad 2011-10-26


Sverigedemokraternas riksdagsledamot Kent Ekeroth lånar ut sitt konto till den nya bloggen Avpixlat som presenteras som efterträdaren till Politiskt inkorrekt. I Sveriges radio uppger Ekeroth att sajten är hans projekt. Han menar dock att hans uttalande förvanskats.

När Politiskt inkorrekt, PI, förra veckan lade ner verksamheten lanserade de en efterföljare - den nya bloggen Avpixlat. I presentationsmeddelandet står det:

"Vi hoppas både kunna förvalta och utveckla det framgångsrika koncept som vår föregångare PI lagt grunden till och fortsätta fylla det med politisk styrning skapade medievakuum där Sverige i den fria demokratiska världen intar en vanhedrande särställning."

Kontot som är knutet till den nya sajten tillhör Sverigedemokraternas riksdagsledamot Kent Ekeroth, samma konto som tidigare användes av PI. Ekeroth har även registrerat en domänadress på .se med samma namn som huvudsajten.

– Jag har gjort det för att ingen annan ska registrera den, säger Ekeroth.

Enligt Ekeroth är det inte han som registrerat den webbadress som sajten använder.

Till Sveriges radios nyhetsprogram Alltid nyheter sade Ekeroth på tisdagen att Avpixlat är hans projekt: "Det är mitt eget initiativ och projekt." sa han.

Det är ett uttalande som Kent Ekeroth menar tolkats fel. Han anklagar media på sin blogg för att medvetet ha förvanskat det.

– Det där kom fram fel. Jag pratade om min inblandning med bankkontot, sen kan ni tolka det hur illvilligt ni vill, säger han till Expo.se.

Liksom Politiskt inkorrekt så har Avpixlat ingen ansvarig utgivare och en anonym redaktion – ett skäl till det är enligt Avpixlat att de inte kan respektera lagen om hets mot folkgrupp, eftersom den inte "erkänner och "skyddar" svenskarna.

– Hets mot folkgrupp inkluderar inte ens svenskar idag och det är en diskriminerande lagstiftning så jag förstår den kritiken, säger Ekeroth.

Kan man strunta i lagar som man inte tycker stämmer?

– Vad de gör får stå för dem, svarar han.
Är det inte viktigt att någon kan stå ansvarig för det som skrivs?

– Det får du fråga dem om de tycker det är viktigt. Jag tycker att det är viktigt att det som gammelmedia inte väljer att skriva om kommer fram.

Ekeroth säger även att han förstår att personerna bakom sajten vill vara anonyma på grund av att de kan utsättas av hot från "invandrargruppen" och "vänstern".




Daniel Vergara
........................................................................................................................

VI på swedishjailbird ställer frågan:  Ja du Ekeroth, vem är det som hotar vem egentligen !!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar