torsdag 3 november 2011

svenskamord.se = sverigedemokratiskt

Att sajten svenskamord.se har rasistiska skribenter är ju ingen nyhet och deras kopplingar till tidigare politisktinkorrekt och nya avpixlat är heller inget vi förvånas över. Nedan är bara en i raden av deras nya giv.





Leo


Medlem



Antal inlägg: 162

Ont om pengar har många gott om.



SV: Invandringens kostnader  (skrivet på svenskamord.se)

« Svar #80 skrivet: 13 mars 2011 22:23:15 »Det är härligt att Sveriges folk vaknat och att SD kom in i riksdagen...äntligen....Jimmy Åkesson är guld värd! Vi får se i nästa val, allt är möjligt, kanske en dubbling av rösterna! Nu behöver man inte pass eller ID handlingar för att komma hit och få sjukvård, - de papperslösa har alla rättigheter så fort de sätter sin fot här, räkna med att många kommer att söka sig hit.

Flykting-invandringspolitiken måste ändras. Det egna folket måste gå först och framförallt inte diskrimineras och inte behandlas som en folkgrupp, . enligt politikerfrälset är vi inte ens en egen folkgrupp vi svenskar, i lag diskriminerade.

Människor kommer alltid att ha åsikter hit och dit om andra människor, vissa ses som skit och andra som bättre personer, fråga "arbetsgivarna" som kan få 1000 ansökningar på ett jobb, vissa får inte ens ett svar...-vad beror det på?

Så går livet sin gilla gång...politikerfrälset/curlingpolitikerna/massinvandringsförespråkarna skor sig alltid i alla sammanhang....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar