måndag 6 december 2010

Gänget som gör bort sig

Och som vanligt gör killarna o tjejerna på svenskamord.se/svenskabrott.se bort sig, jo det är ju så att det finns en del kvinnor eller vad man nu skall kalla dem, som skriver på detta patetiska forum. Det måste ju erkännas att visst finns även en del som skriver bra, håller sig till fakta och som visat sig ha lite mer innanför pannbenet men sedan har vi ju de där som utgör den s.k. grundplåten i forumet vilka består av våra tidigare nämnda killar och till viss del även deras sambos/fruar.

Den s.k. grundplåtsgruppen i forumet är en hoper personer, som inte har någon vettig sysselsättning utan sitter det mesta av sin tid vid datorn och letar, petar i näsan, skriver skit och blablabla om både kreti o pleti. Fakta glömmer de bort i sammanhanget i sin upphetsning över att få skriva en massa förtal och dikta ihop historier, för då och endast då blir de någon och det har blivit en form av sjukdom hos dessa personer som satt sig fast i den lilla hjärnstump de har kvar.

Vi kan inte göra annat än skratta åt dem och samtidigt tycka lite synd om dem för de har inte så mycket till liv utan de fokuserar helt på att skriva och hitta på elakheter om andra, hänga ut andra för då får de känna sig lite betydelsefulla och tror att de är någon som betyder något i samhället.

jajaja så kan det va

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar